ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός για Τσέριν: «Σαν να παίζει χρόνια εδώ»

Ο Παναθηναϊκός αποθέωσε τον Άνταμ Τσέριν για την πορεία του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός για Τσέριν: «Σαν να παίζει χρόνια εδώ»

Στις πρώτες 13 αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει χάσει μόλις ένα ματς, ενώ στα υπόλοιπα είναι εκ των κορυφαίων. Μάλιστα στο παιχνίδι με τον Βόλο πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τα πράσινα. Η αλήθεια είναι ότι τα χαρακτηριστικά του ήρθαν και κούμπωσαν… ταμάμ με τα θέλω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο το τριφύλλι.

Ο Άνταμ Τσέριν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχει συμπληρώσει 1.100 λεπτά συμμετοχής, έχει πετύχει 1 γκολ, έχει πραγματοποιήσει συνολικά 20 κλεψίματα ενώ έχει κάνει και 13 σουτ προς την εστία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.934 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...