ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Της νίκης έχει πάντα τα κλειδιά…στο Γουδή

Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού είχε την ουσία κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου και παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης νίκησε με 8-6 δείχνοντας για ακόμα μια φορά την τεράστια δυναμική που έχει στην έδρα του με τον κόσμο του.

Της νίκης έχει πάντα τα κλειδιά…στο Γουδή

Συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα το «τριφύλλι» και φέτος έχει τον τρόπο να φτάνει στις νίκες είτε παίζει καλά είτε όχι.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν όσο χρειαζόταν στο δεύτερο οκτάλεπτο όπου και ξέφυγαν με 6-2 στο σκορ όμως δεν πάτησαν ιδιαίτερα..γκάζι με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μειώσει στα δύο τέρματα στο επόμενο οκτάλεπτο.

Όπως και να έχει η νίκη ήταν η ουσία και ο κόσμος που ήρθε και σήμερα στο κολυμβητήριο περίπου 200 άτομα ευχαριστήθηκαν σε ένα ακόμα ματς.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά Τα οκτάλεπτα: 1-1, 5-1, 1-3, 1-1

Σκόρερ του ΠΑΟ ήταν οι: Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Ζερβουδάκης 2, Κανδανολέων 1.

Ο τεχνικός Δημήτρης Μάζης είπε : «Εξαρχής θέλαμε να είναι η έδρα μας το κάστρο μας. Σε μεγάλο βαθμό το έχουμε καταφέρει αυτό. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί, τα δύο γκολ δεν αντικατοπτρίζουν τη διαφορά των δύο ομάδων.

Κάναμε λάθη σήμερα, βέβαια κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε. Κάναμε παιδαριώδη λάθη στην τρίτη περίοδο. Αντί να χτίσουμε πάνω στη διαφορά που είχαμε κάναμε λάθη, χάσαμε εύκολα γκολ και δύο πέναλτι.

Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που έχουμε μικρές διαφορές. Είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε στο πρώτο ματς αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά και τακτικά για έναν δύσκολο αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...