ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εύκολη νίκη για τα «φίνα κορίτσια»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας στο Ζηρίνειο επί του ΖΑΟΝ και επέστρεψε στις νίκες.

Εύκολη νίκη για τα «φίνα κορίτσια»

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους γηπεδούχους. Με κορυφαία την Μάρθα Ανθούλη οι «πράσινοι»… καθάρισαν με 11-25 γρήγορα το πρώτο σετ για να κάνουν το 1-0.

Μετά το γρήγορο 1-0 του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο ΖΑΟΝ στα επόμενα δύο σετ κατάφερε να «μαζέψει» τη χαώδη διαφορά. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Λιώση ξύπνησε και προσπάθησε στο 2ο σετ το οποίο η ομάδα του Γκάιτς νίκησε χάρη στην εξαιρετική Νικολογιάννη (20-25).

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τελευταίο σετ στο Ζηρίνειο ο ΖΑΟΝ δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να ξεφύγει, με την Αντόρα Ανάε να παίρνει τις κρίσιμες επιθέσεις για τους «πράσινους» που επικράτησαν με καθαρό 3-0 στην Κηφισιά για το 22-25.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...