ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βασίλης Μπισμπίκης για Θύρα 13 και τη σύζυγο του γνωστού οπαδού Τέξας (vid)

Ο ηθοποιός και φίλος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Μπισμπίκης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του λευκώματος «100 χρόνια Λεωφόρος», βράβευσε την σύζυγο του γνωστού οπαδού Τέξας.

Βασίλης Μπισμπίκης για Θύρα 13 και τη σύζυγο του γνωστού οπαδού Τέξας (vid)

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Δύσκολα βλέπεις γυναίκες στην Θύρα 13 και ειδικά πριν από τριάντα χρόνια. Στόχος ζωής της Χριστίνας από τότε που την γνωρίζω είναι αυτές οι ψυχές που βρίσκονταν μέσα στην 13 πολλές φορές λοξοδρομούσαν, πήγαιναν στα σκοτεινά σε δύσκολες εποχές και αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί μέχρι και σήμερα με έναν τρόπο να φέρει στα ίσα τέτοιες ψυχές. Μέσα από την κοινωνική της προσφορά και από το άθλημα που κάνει. Είναι τιμή να είναι φίλη μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.