ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα τρία φιλικά που “κλέινει” στην Κύπρο

Τρεις φιλικές αναμετρήσεις αναμένεται να δώσει επί κυπριακού εδάφους ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Τα τρία φιλικά που

Τρεις φιλικές αναμετρήσεις αναμένεται να δώσει επί κυπριακού εδάφους ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι θα βρεθούν στη Μεγαλόνησο το διάστημα 28 Νοεμβρίου με 8 Δεκεμβρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια μίνι προετοιμασία στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το τριφύλλι αναμένεται να πραγματοποιήσει τρία φιλικά παιχνίδια. Την 1η Δεκεμβρίου η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ 4 θα παίξει με την Πάφο. Τέλος, στις 7 του μήνα ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παίξει φιλικό με τη Σαλαμίνα.

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.069 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.