ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ματσάρα ξανά ο Τσέριν με την Εθνική Σλοβενίας – Θετικοί οι Βέρμπιτς και Σπόραρ

Ο Άνταμ Τσέριν ήταν ξανά κορυφαίος στη φιλική νίκη της Σλοβενίας επί του Μαυρουβουνίου.

Ματσάρα ξανά ο Τσέριν με την Εθνική Σλοβενίας - Θετικοί οι Βέρμπιτς και Σπόραρ

Άνταμ Τσέριν, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Άντραζ Σπόραρ ξεκίνησαν βασικοί στη φιλική νίκη της Σλοβενίας επί του Μαυροβουνίου.

Αυτός που ξεχώρισε από τους τρεις ήταν ο Άνταμ Τσέριν. Ο Άνταμ Τσέριν αγωνίστηκε σχεδόν σε όλο τον αγώνα (έγινε αλλαγή στο 93΄) και έκανε την διαφορά. Βοήθησε πολύ στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας από τους Σλοβένους ενώ μάλιστα έφτασε και κοντά στο γκολ. Στο 35ο λεπτό του αγώνα Βέρμπιτς – Τσέριν έπαιξαν το 1-2, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον κίπερ του Μαυροβούνιου να διώχνει δύσκολα και να μην επιτρέπει στον παίκτη του Παναθηναϊκού να χριστεί σκόρερ.

Τα τρεξίματά του ήταν ξανά φοβερά ενώ τα μαρκαρίσματά του πάρα πολύ σωστά. Δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεδομένα θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο το τριφύλλι στον δεύτερο γύρο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Άντραζ Σπόραρ από την άλλη είχε 2-3 καλές στιγμές, ωστόσο δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά στο σημερινό ματς. Στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά κινητικός, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει όπως έκανε στο προηγούμενο φιλικό.

Τέλος, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς έπαιξε 81 λεπτά και ήταν αρκετά θετικός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.