ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Αξίζει το ποντάρισμα στα γκολ στο ΗΠΑ – Ουαλία

Μακροχρόνια Προγνωστικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Αξίζει το ποντάρισμα στα γκολ στο ΗΠΑ - Ουαλία

Παιχνίδια – φωτιά περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για το μουντιάλ στοιχημα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο βγήκε στη σέντρα χθες Κυριακή (20/10) και συνεχίζεται σήμερα με τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις. Από το Παγκόσμιο Κύπελλο έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr και την αναμέτρηση ΗΠΑ – Ουαλία την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Στις 21:00 οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Ουαλία, με τις δύο ομάδες να αναζητούν ξεκίνημα με το δεξί στη διοργάνωση. Η τυπικά γηπεδούχος επιστρέφει σε τελική φάση Μουντιάλ έπειτα από 8 χρόνια, προηγούμενη παρουσία της το 2014. Η αποτυχία του 2017 να προκριθεί στο Παγκόσμιο της Ρωσίας έφερε αλλαγές, η ομοσπονδία αποφάσισε να εμπιστευτεί στην άκρη του πάγκου τον Γκρεκ Μπερχάλτερ, ο οποίος διαχειρίστηκε μια ομάδα με μπόλικο ταλέντο. ΟΙ ΗΠΑ θεωρούνται πρώτο φαβορί για τη δεύτερη θέση, εκτιμάται ότι θα δώσουν «μάχη» με την Ουαλία, γίνεται αντιληπτό ότι η σημερινή πρεμιέρα είναι πολύ κρίσιμη. Σε περίπτωση πρόωρου αποκλεισμού, το τουρνουά θα θεωρηθεί αποτυχημένο.

Από την πλευρά της η Ουαλία βρίσκεται στο κορυφαίο μομέντουμ της ιστορίας της, τα τελευταία χρόνια έχει βγει στον «αφρό», θα παίξει σε τρίτη μεγάλη διοργάνωση. Το μεγάλο «μπαμ» έγινε το 2016, που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Euro, ενώ το 2021 πέρασε τον όμιλο ξανά, για να αποκλειστεί στα νοκ-άουτ απ’ την ποιοτική Δανία. Επιστρέφει σε τελική φάση Μουντιάλ μετά το 1958, έρχεται από κακές εμφανίσεις στο Nations League η Ουαλία, τερμάτισε στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας με ρεκόρ 0-1-5 και επιμέρους σκορ 6-11 κόντρα σε Ολλανδία, Βέλγιο και Πολωνία. Η σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων πρόκειται για ντέρμπι με φόντο τη δεύτερη θέση, οι Αμερικάνοι δεν είναι φόβητρο, έχουν θέματα ανασταλτικά, ενώ στερούνται εμπειρίας. Στον αντίποδα, η Ουαλία δε διαθέτει τα τρεξίματα και το ταλέντο των ΗΠΑ, όμως έχει παίκτες που ξέρουν τις μεγάλες διοργανώσεις. Περιμένουμε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε αποδοση 2.15. 

Το αναλυτικό preview του αγώνα ΗΠΑ – Ουαλία στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE