ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε που θα δείξει το Ολλανδία – Σενεγάλη!

Ανακοινώθηκε!

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε που θα δείξει το Ολλανδία - Σενεγάλη!

Μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στο παιχνίδι της Αγγλίας με το Ιράν με τον ANT1 Plus, το κανάλι αποφάσισε να δείξει το συγκεκριμένο παιχνίδι ελεύθερα μέσω της ιστοσελίδας του.

Έπειτα από αυτό, έγινε γνωστό πως και το Ολλανδία-Σενεγάλη για την 2η μέρα του Μουντιάλ, δεν θα μεταδοθεί μέσω του ANT1 Plus όπως ήταν προγραμματισμένο αλλά από τον «ανοιχτό» ANT1 με την πρώτη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

Να θυμίσουμε πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα αγωνιστεί βασικός ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ με το εθνόσημο της Σενεγάλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE