ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άδεια τέλος… και επιστροφή στη σκληρή δουλειά

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η άδεια που είχαν οι ποδοσφαιριστές.

Άδεια τέλος... και επιστροφή στη σκληρή δουλειά

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, είχε δώσει 8ημερη άδεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να αποφορτιστούν, να ξεκουραστούν και να επανέλθουν δυναμικά, κάτι που θα γίνει σήμερα, καθώς το απόγευμα έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση στο Κορωπί.

Με την επιστροφή τους στο «Γ. Καλαφάτης» θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο ανασύνταξης με τη μίνι προετοιμασία που θα λάβει χώρα για λίγες ημέρες στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα ταξιδέψει στην Κύπρο όπου και θα διαμείνει το διάστημα 28 Νοεμβρίου – 8 Δεκεμβρίου.

Στο νησί μάλιστα, θα δώσει και τρία φιλικά ματς, κόντρα σε Χάποελ Μπερ Σεβά (1/12), Πάφο (4/12) και Νέα Σαλαμίνα (7/12).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να δει καλύτερα πράγματα στη συνέχεια της σεζόν και με τις υποχρεώσεις της ομάδας να είναι αρκετές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου στόχος είναι ο Παναθηναϊκός να καλυτερεύσει την εικόνα του και οι «πράσινοι» να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, με τον απόλυτο στόχο, το πρωτάθλημα να είναι η μεγάλη πρόκληση της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.