ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

Μεγάλο κάζο για την Αργεντινή : Ποιος Μέσι ; Ο Αλνταουσαρί!

Η παρέα του Μέσι νόμιζε ότι με το 1-0 «καθάρισε», ωστόσο η Σαουδική Αραβία είχε άλλη άποψη και γύρισε το ματς... τούμπα (1-2).

Μεγάλο κάζο για την Αργεντινή : Ποιος Μέσι ; Ο Αλνταουσαρί!

Μέγα κάζο για την Αργεντινή του Μέσι. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, η Αργεντινή ήταν σε άλλο γήπεδο και οι Άραβες έφτασαν σε μία τεράστια και ιστορική νίκη με 2-1.

Η Αργεντινή λοιπόν νόμιζε ότι το ματς τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο, με την Σαουδική Αραβία να έχει διαφορετική άποψη. Στο 48ο λεπτό του αγώνα η άμυνα της Αργεντινής «κοιμήθηκε», με τον Αλσέχρι να πετυχαίνει από δύσκολη γωνία ένα υπέροχο τέρμα.

Η Σαουδική Αραβία δεν έμεινε σε αυτό. Με ένα πραγματικά εκπληκτικό γκολ, ο Σαλέμ Αλ Νταουσαρί «ντύθηκε» για λίγο Μέσι και η Σαουδική Αραβία πήρε κεφάλι στο σκορ, ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους της και διαψεύδοντας με εμφατικό τρόπο όσους πίστευαν ότι η Αργεντινή θα έκανε περίπατο.

Στη συνέχεια η Αργεντινή πίεσε αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει το μεγάλο καζό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ