ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέρμπιτς στη Σλοβενία: «Ελάτε να δείτε ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο – Παίζω στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας»!

Όλα όσα είπε ο Βέρμπιτς σε Μέσο της πατρίδας του για τον Παναθηναϊκό.

Βέρμπιτς στη Σλοβενία: «Ελάτε να δείτε ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο - Παίζω στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας»!

Ο, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής εμπειρία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Βέρμπιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας τονίζοντας: «Όταν κάποιος βιώσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την αναγνωρισιμότητα στην πόλη θα καταλάβει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός».

Παράλληλα σε ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου αν είναι  ο Παναθηναϊκός ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα απάντησε: «Ναι, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.564 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπρόσθετα στάθηκε στο τι μαθαίνει για την Ουκρανία με τον πόλεμο: « Τα αγόρια είναι πάντα στο δρόμο. Υπάρχουν πολλές σειρήνες, πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε καταφύγια, χρειάστηκε να σταματήσουν ακόμη και δύο παιχνίδια. Αυτά τα μαθαίνω από τον πρώην συμπαίκτη μου τον Κεντζιόρα». 

Τέλος αναφέρθηκε και στην Εθνική Σλοβενίας: «Θέλουμε να πάμε στο Euro 2024. Εχουμε ακόμα μία ή δύο ευκαιρίες και πραγματικά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στη μεγάλη διοργάνωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...