ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

Καλύτερο το Μεξικό – H Πολωνία την μεγάλη ευκαιρία και… 0-0

Πολωνία και Μεξικό δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και κάπως έτσι ήρθε η δεύτερη λευκή ισοπαλία στα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ. Εχασε μεγάλη ευκαιρία ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος αστόχησε από τα 11 βήματα.

Καλύτερο το Μεξικό - H Πολωνία την μεγάλη ευκαιρία και... 0-0

Το δεύτερο 0-0 στο φετινό Μουντιάλ είναι γεγονός. Πολωνία και Μεξικό τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τρίποντο.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους τυπικά φιλοξενούμενους ήταν στο 12′ με τον Μορένο μετά από κόρνερ να αστοχεί με δυνατή κεφαλιά, ενώ 14 λεπτά αργότερα είχαμε ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία για το Μεξικό με τον Βέγκα από καλή θέση να αστοχεί με κεφαλιά. Η ομάδα της κεντρικής Αμερικής συνέχισε την πίεση και στο 28′ με ωραία κάθετη μπαλιά ο Γκαγιάρδο μπήκε στην περιοχή με τον Σέζνι να προλαβαίνει και να διώχνει την τελευταία στιγμή.

Η μεγαλύτερη στιγμή του ματς ήρθε στο 54′. Ο Λεβαντόφσκι μπήκε στην περιοχή, ο Μορένο τον κράτησε από τη φανέλα, με τον Κρις Μπιθ να δίνει συνέχεια στο ματς. Ο Αυστραλός ωστόσο πήγε να δει το VAR, είδε το κράτημα της φανέλας και έδωσε το πέναλτι. Ο Λεβαντόφσκι βέβαια αστόχησε.

Στη συνέχεια το ματς είχε αρκετές μονομαχίες αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ