ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κιβωτός του Κόσμου: Άφαντοι πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα – «Κανείς δεν ξέρει πού είναι» (vid)

Την ώρα που οι καταγγελίες για κακοποιήσεις παιδιών στην Κιβωτό του Κόσμου να έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αναφέρουν πως ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία «αγνοούνται».

Κιβωτός του Κόσμου: Άφαντοι πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα - «Κανείς δεν ξέρει πού είναι» (vid)

Μάλιστα, στην εκπομπή Super Κατερίνα έκαναν λόγο για «θρίλερ», καθώς «κανείς από τους εθελοντές και τους εργαζόμενους της Κιβωτού δεν γνωρίζει πού βρίσκεται και πού μένει», όπως ειπώθηκε.

Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μία δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτήριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Σημειώνεται πως ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα είχαν μιλήσει προ ημερών στην ΕΡΤ, για τη σοκαριστική υπόθεση, κάνοντας λόγο για «ανυπόστατα ψεύδη».

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Κιβωτός του Κόσμου»: Θρίλερ με τον Πατέρα Αντώνιο & την Πρεσβυτέρα " />

Πηγή: newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.