ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

Το χειρότερο ματς μέχρι στιγμής: Λευκή ισοπαλία στο Μαρόκο – Κροατία

Σε ένα ματς που γρήγορα θα ξεχάσουμε Μαρόκο και Κροατία αναδείχθηκαν 0-0.

Το χειρότερο ματς μέχρι στιγμής: Λευκή ισοπαλία στο Μαρόκο - Κροατία

Μαρόκο και Κροατία μέτρησαν τις δυνάμεις τους, είχαν η καθεμία τις στιγμές της, αλλά το φινάλε τις βρήκε στην απόλυτη ισορροπία, ανήμπορες να παραβιάσουν εστία, προσθέτοντας το τρίτο 0-0 σε εννέα παιχνίδια στο φετινό Μουντιάλ.

Φυσικά το ματς δεν είχε καθόλου ωραίο θέαμα.

Μεγάλη ευκαιρία για την Κροατία έσωσε ο τερματοφύλακας Μπόνο εξ’ επαφής στο 45ο λεπτό και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Λούκα Μόντριτς έκανε το σουτ με το αριστερό έξω από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να περνά πάνω από την εστία.

Στο 62ο λεπτό μια επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Χακίμι που πέρασε απ’ όλους, ενώ στο 65’ ο Ζίγιες έστρωσε στον Χακίμι, αυτός έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Λιβάκοβιτς έδιωξε με γροθιές.

Καλή στιγμή για την Κροατία στο 71′ με μια τρομερή σέντρα του Μόντριτς και τον Εν Νεσιρί να κάνει εξαιρετική προβολή και να διώχνει σε κόρνερ. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Ζλάτκο Ντάλιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μάρκο Λιβάγια, στη θέση του Αντρέα Κράμαριτς, ο οποίος δεν κατάφερε να προσφέρει, καθώς βρέθηκε ελάχιστες φορές με τη μπάλα στα πόδια.

Μέχρι το τέλος δεν υπήρχε άλλη μεγάλη στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ