ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κιβωτός του Κόσμου: Αυτό είναι το κλουβί «τιμωρίας» που φέρονται να έβαζαν τα «άτακτα» παιδιά (vid)

Σοκάρουν οι εικόνες.

Κιβωτός του Κόσμου: Αυτό είναι το κλουβί «τιμωρίας» που φέρονται να έβαζαν τα «άτακτα» παιδιά (vid)

Εκατοντάδες παιδιά έχουν φιλοξενηθεί σε διάφορες δομές της Κιβωτού του Κόσμου. Τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα προκαλούν σοκ στο πανελλήνιο.

Τα παιδιά πήγαν να φιλοξενηθούν στο ίδρυμα ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο, σε μία καλύτερη ζωή. Αντ’ αυτού, όπως καταγγέλλουν τα ίδια, υπήρξαν σκληρές τιμωρίες, που θυμίζουν μεσαίωνα.

Σε κάποιες καταγγελίες παιδιών και γονιών, αναφορικά με την κακοποίησή των παιδιών που ζούσαν εκεί και έχουν δει το φως της δημοσιότητας, γίνονται αναφορές για την ύπαρξη κλουβιών στα οποία υπεύθυνοι κλείδωναν τα παιδιά για τιμωρία.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα λεγόμενα της γυναίκας που κατήγγειλε ότι κλείδωναν για τιμωρία τα παιδιά που φιλοξενούνταν στη δομή στο Βόλο σε κλουβί, ενισχύει η φωτογραφία από το συγκεκριμένο παράρτημα. Η Βάσω Κυριαζή, αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Ταχυδρόμος Βόλου», μίλησε στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο κλουβί, το οποίο υπάρχει στη δομή.

«O γιος μου ο μικρός τώρα είναι εννιά, όταν ήταν στο Βόλο, απ ότι μου είπε το παιδί και έχω δώσει και φωτογραφίες στον Συνήγορο του Πολίτη, τους έχω στείλει δηλαδή και υλικό. Κλείδωναν το παιδί μέσα και όχι μόνο το δικό μου το παιδί, απλά δυστυχώς ήταν και το δικό μου παιδί μέσα σε όλο αυτό.

Κλείδωναν τα παιδιά μέσα σε κλουβί χωρίς φαγητό, χωρίς νερό όλη την ημέρα και το άφηναν εκεί για τιμωρία. Για παραδειγματισμό… Δηλαδή ζούμε σε συνθήκες μεσαίωνα. Και όμως υπάρχουν φωτογραφίες από το κλουβί αυτό, διότι εγώ πήγα στο Βόλο. Αν μάθουν ότι εγώ μίλησα…», δήλωνε χθες μια μητέρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Πηγή: newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.