ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Αϊτόρ και Σένκεφελντ – Τι γίνεται με τους υπόλοιπους

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία τόσο με την πλευρά του Αϊτόρ όσο και με αυτή του Σένκεφελντ ενώ αυτό αναμένεται να γίνει και με Κουρμπέλη -Πέρεθ.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Αϊτόρ και Σένκεφελντ - Τι γίνεται με τους υπόλοιπους

Πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις σε πρώτο πλάνο βρίσκονται στον Παναθηναϊκό και οι ανανεώσεις συνεργασίας με τους παίκτες που τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι.

Σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι ανανεώσεις των Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Μπαρτ Σένκεφελντ. Όσον αφορά τον πρώτο έχει εκφραστεί η επιθυμία από το τριφύλλι για να συνεχιστεί η συνεργασία. Ο Ισπανός εξτρέμ βρίσκεται στην Βαρκελώνη, όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μάλιστα αναμένεται να έρθει ο μάνατζερ του στην Ελλάδα, προκειμένου να μπουν στο πιο πρακτικό κομμάτι των συζητήσεων, που αφορά τα χρηματικά ποσά.

Την ίδια στιγμή και όσον αφορά τον Σένκεφελντ έχει ήδη γίνει μια προσέγγιση, χωρίς να μπουν οι δύο πλευρές σε συζήτηση για οικονομικούς όρους ακόμα. Και ο μάνατζερ του Ολλανδού αναμένεται να έρθει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνουν πιο… επίσημες οι συζητήσεις.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.936 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τώρα τον Ρούμπεν και τον Κουρμπέλη, οι πράσινοι μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας και με τους δύο. Άλλωστε επιθυμία στο στρατόπεδο του τριφυλλιού είναι να μείνουν και οι τέσσερις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...