ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Μεγάλη νίκη για εμάς – Συγκεντρωμένοι και έτοιμοι σωματικά και πνευματικά με Βιλερμπάν»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στην κακή πρώτη περίοδο και τα προβλήματα στην άμυνα, αλλά και στην ψυχολογική ανάταση που θα προσφέρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ράντονιτς: «Μεγάλη νίκη για εμάς - Συγκεντρωμένοι και έτοιμοι σωματικά και πνευματικά με Βιλερμπάν»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που μας βοήθησε πολύ να επιβιώσουμε και να κερδίσουμε. Ελπίζω σε δύο μέρες να είναι πάλι εδώ. Στο τέλος και την παράταση μας βοήθησαν πολύ. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Η τρίτη περίοδος ήταν πολύ καλή. Ήταν δύσκολο να πάρουμε το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η ομάδα δεν ήταν καλή στην άμυνα.

Δεν πήραμε το ματς στην κανονική διάρκεια, αν και προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους, αλλά είναι για εμάς μεγάλη νίκη γιατί παίζαμε με μια ομάδα με ποιότητα, κερδίζουμε χρόνο, αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σωματικά και πνευματικά για το ματς με τη Βιλερμπάν».

Για την απόδοση του Ουίλιαμς: «Νομίζω ότι είναι η ομάδα που κέρδισε. Για να κερδίσεις μια ομάδα όπως τη Βίρτους θες όσους περισσότερους παίκτες μπορείς. Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από 3 ματς που τα χάσαμε στο τέλος, πήραμε ένα και μας βοηθάει στην ψυχολογία μας».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 27.676 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πεντάδα με Ουόλτερς και Πάρις Λι: «Θα είναι μια από τις επιλογές που έχουμε, ειδικά τώρα που είναι έξω και ο Γκριγκόνις, που θα πρέπει να βρούμε τρόπους να καλύψουμε το κενό του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.