ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λι: «Η μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι με την Βίρτους ήταν η συγκέντρωση»

Ο Πάρις Λι μίλησε για τη μεγάλη διαφορά του Παναθηναϊκού σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και τόνισε πως είναι σημαντικό για το «τριφύλλι» να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη την Παρασκευή.

Λι: «Η μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι με την Βίρτους ήταν η συγκέντρωση»

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε στην κάμερα της NOVA: «Η μητέρα μου ήρθε εδώ και έφερε ενέργεια. Μου διάβασε την Βίβλο και μαγείρεψε γιατί αύριο έχουμε Thanksgiving.

Ήταν ένεση αυτοπεποίθησης. Έχουμε δύο παιχνίδια στη σειρά που θέλουμε να κερδίσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτά. Έδειξε πολλά για τον χαρακτήρα μας αυτό το παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε, ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι και θέλαμε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

Το παιχνίδι που παίξαμε την Κυριακή μας έφερε πιο κοντά. Ο Ουίλιαμς μας μιλούσε και μας έλεγε ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Αμερική που ξυπνάνε στις 7 το πρωί για να μας δουν. Αυτό μας έδωσε τόνωση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.322 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συγκέντρωση έκανε τη διαφορά. Έχουμε χάσει πολλά κλειστά παιχνίδια φέτος. Ξέραμε ότι ήμασταν στο 2-6 και θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα 2 παιχνίδια. Θα είναι κάτι για εμάς, για να ξεκινήσουμε από κάπου».

Στην εκπομπή της NOVA μίλησε και η μητέρα του, που βρίσκεται στην Ελλάδα για το Thanksgiving. «Μιλάμε συνέχεια και μου λέει τι γίνεται στην προπόνηση. Πάντα του λέω πού πρέπει να εστιάζει και πού να δίνει προσοχή. Ακολουθεί τις οδηγίες μου».

Παράλληλα, αποκάλυψε τον λόγο που βάφτισε το παιδί της Πάρις: «Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ήμασταν φτωχοί και όταν ήμουν έγκυος έβλεπα την Γαλλία από την τηλεόραση και έλεγα πως θα ονομάσω το παιδί μου Πάρις γιατί δεν ήξερα αν θα πάω ποτέ. Και εκείνος με πήγε στην στο Παρίσι πέρυσι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.