ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκάει μεγάλο… μπαμ στην Γιουνάιτεντ!

Ολα τα δεδομένα.

Σκάει μεγάλο... μπαμ στην Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε βρετανικά ΜΜΕ, ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχει μεν μόνος του την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει τον σύλλογο, αλλά θα μπορούσε να συμβάλει σε μια κοινοπραξία, που θα ήθελε να επενδύσει στη Γιουνάιτεντ.

Κι αυτό διότι υποψήφιοι αγοραστές θα ήθελαν τη σύμπραξη με τον Μπέκαμ, έναν παίκτη που έχει γράψει ιστορία στο «Ολντ Τράφορντ», για να ενισχύσουν τις πιθανότητές τους να είναι αυτοί οι νέοι ιδιοκτήτες.

Οι Γκλέιζερς, που αγόρασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 790 εκατομμυρίων λιρών το 2005, έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να πουλήσουν επιθυμώντας να λάβουν ένα ποσό περίπου στα 8 δισεκατομμύρια στερλίνες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Financial Times αναφέρουν ότι η μεγάλη εγγύτητα του Μπέκαμ με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ελκυστική για έναν πιθανό αγοραστή που θα μπορούσε να πάρει τον πρώην μέσο για να εξασφαλίσει την αγορά του συλλόγου.

Ο παλαίμαχος άσος είναι ανοιχτός να ακούσει τις προτάσεις των υποψήφιων αγοραστών και αν κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει με την εμπλοκή του θα το πράξει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...