ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

«Έγραψε» ιστορία σκοράροντας σε πέμπτο Μουντιάλ ο Κριστιάνο (Vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι το μετέτρεψε σε γκολ και έγινε ο πρώτος παίκτης της ιστορίας που σκοράρει σε πέμπτη διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Έγραψε» ιστορία σκοράροντας σε πέμπτο Μουντιάλ ο Κριστιάνο (Vids)

Για πέμπτο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκει δίχτυα. Κάτι που είναι ιστορικό επίτευγμα, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που το πέτυχε.

Ένα γκολ το 2006 στη Γερμανία. Ένα το 2010 στη Νότια Αφρική. Άλλο ένα στην Βραζιλία το 2014. Τέσσερα τέρματα στη Ρωσία το 2018. Κόντρα στην Γκάνα πέτυχε το πρώτο του και στο Κατάρ 2022. 

O Πορτογάλος στην αναμέτρηση κόντρα στη Γκάνα, βρήκε την μπάλα πριν προλάβει ο Σαλισού που τον ακούμπησε στο πόδι και τον έριξε στο έδαφος. Οι Γκανέζοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε.

Έτσι, ο Ρονάλντο έστησε την μπάλα και με δύναμη την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 στο 65’, δίνοντας παράλληλα και το προβάδισμα στην Πορτογαλία, αλλά κυρίως γράφοντας ιστορία ως ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει σε πέντε διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE