ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διπλή προπόνηση με δουλειά σε φυσική κατάσταση και μπάλα

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η μίνι χειμερινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Διπλή προπόνηση με δουλειά σε φυσική κατάσταση και μπάλα

Με διπλή προπόνηση συνέχισε το πρόγραμμα συντήρησης που πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός, εξαιτίας της διακοπής που υπάρχει στο πρωτάθλημα, λόγω της διακοπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρωί το πρόγραμμα αφορούσε ασκήσεις αντοχής ενώ το απόγευμα είχε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μία ακόμα φορά ο Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Απόντες με άδεια ήταν οι διεθνείς Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιάννης Κώτσιρας, Φώτης Ιωαννίδης, Άντραζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Ένις Τσοκάι.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.