ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Maestro: Το κρυμμένο μυστικό του Ορέστη βγήκε στο φως

Maestro: Το παρελθόν του Ορέστη έκρυβε μυστικά που προκάλεσαν ταραχές.

Maestro: Το παρελθόν του Ορέστη έκρυβε μυστικά που προκάλεσαν ταραχές.

Η Χριστίνα Παππά είναι ένα διαχρονικό και όμορφο βάσανο (pics)
Η Χριστίνα Παππά είναι ένα διαχρονικό και όμορφο βάσανο (pics) 110.829 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μία απρόσμενη είσοδος πραγματοποιήθηκε απόψε στο Maestro, την επιτυχημένη σειρά του Mega. Συγκεκριμένα, στο νησί εμφανίστηκε η ισχυρή και πλούσια Αλεξάνδρα, η σύζυγος του Ορέστη, την οποία ενσαρκώνει η Στεφανία Γουλιώτη.

Η ξαφνική της άφιξη προμηνύει θύελλες στις ζωές των πρωταγωνιστών κι ιδιαίτερα στη ζωή του Ορέστη, ο οποίος πάλευε για αρκετό καιρό να ξεφύγει από ένα παρελθόν που ήθελε να ξεχάσει. Ορέστης και Αλεξάνδρα έζησαν ένα δυνατό έρωτα, όταν ο πρώτος περνούσε μεγάλες αναταραχές στη ζωή του. Ο έρωτάς τους εξελίχθηκε γρήγορα και τελικά η Αλεξάνδρα έμεινε έγκυος. Ωστόσο δεν προχώρησαν όλα ομαλά με την κύηση και τα όνειρά τους γκρεμίστηκαν μονομιάς.

Η Αλεξάνδρα είχε κυστική ίνωση κι οι πιθανότητες για το μωρό της να έχει προβλήματα υγείας ήταν 50%. Η ίδια συντετριμμένη επέλεξε να διακόψει την εγκυμοσύνη της και να βάλει έναν ορό που θα σταματούσε την καρδιά του παιδιού. Αυτό σήμαινε πως για 24 ώρες θα κρατούσε μέσα της νεκρό το παιδί, κάτι που «έγραψε» στη ψυχή της. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης έχασε μία σημαντική ευκαιρία για την καριέρα του σε μια ορχήστρα και τελικά αυτό σήμανε την αρχή του τέλους. Οι δύο τους άρχισαν να απομακρύνονται και σταδιακά ο Ορέστης ανακάλυψε πως η Αλεξάνδρα τον απατούσε.

Τελικά οι δυο τους πήραν χωριστούς δρόμους, μέχρι την άφιξη της Αλεξάνδρας στους Παξούς. Τι ρόλο θα παίξει η γυναίκα του Maestro στις εξελίξεις στη συνέχεια και πώς θα καταφέρει η ερωτευμένη Κλέλια να συνηθίσει την παρουσία της;

Πηγή: zappit.gr

Η Νόνη Δούνια στην απόλυτη καυτή vintage φωτογράφιση (pics)!
Η Νόνη Δούνια στην απόλυτη καυτή vintage φωτογράφιση (pics)! 18.469 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close