ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Θέλει για χρόνια Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν έχει γίνει συζήτηση»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως για τον Παναθηναϊκό προέχουν τα συμβόλαια που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και όχι του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Νικολογιάννης: «Θέλει για χρόνια Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν έχει γίνει συζήτηση»

Δεν υπάρχει βάση στο δημοσίευμα από την Ιταλία περί επαφών του Παναθηναϊκού με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι για επέκταση συμβολαίου, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Για τους «πράσινους» προέχουν τα συμβόλαια που λήγουν το 2023, όπως αυτά των Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Αϊτόρ και Σένκεφελντ.

«Δεν ισχύει ότι υπάρχει συμφωνία με τον Μπρινιόλι. Το συμβόλαιό του λήγει το 2024 και αυτή την ώρα ο Παναθηναϊκός ασχολείται με τα συμβόλαια που λήγουν αυτό το καλοκαίρι και όχι πιο μετά. Ο Μπρινιόλι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Super League και φυσικά ο Παναθηναϊκός τον θέλει για πολλά χρόνια, αλλά δεν ισχύει αυτό που έγραψε για τον Μπρινιόλι ο Ντι Μάρτζιο. Δεν είναι ακόμη ώρα για αυτές τις συζητήσεις», ανέφερε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...