ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μπισμπίκης: «Δεν τα είχα ποτέ καλά με τους κυριλέδες – Αν χρειαστεί θα ξαναγυρίσω στα σκουπίδια»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, πρωταγωνιστής της καθημερινής δραματικής σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», παραχώρησε συνέντευξη στο ομώνυμο podcast μιλώντας για τη σειρά αλλά και τη δικιά του σχέση με τη νύχτα.

Μπισμπίκης: «Δεν τα είχα ποτέ καλά με τους κυριλέδες - Αν χρειαστεί θα ξαναγυρίσω στα σκουπίδια»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, πρωταγωνιστής της καθημερινής δραματικής σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», παραχώρησε συνέντευξη στο ομώνυμο podcast μιλώντας για τη σειρά αλλά και τη δικιά του σχέση με τη νύχτα.

«Είμαι στη νύχτα από πολύ μικρός. Οι φίλοι μου με πήγαιναν στα κ@λ@μπαρα. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί κι οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό. Το σκοτάδι πάντα γοητεύει. Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον Στρατή», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι η νύχτα πάντα θα κερδίζει στη ζωή του σε σχέση με την ημέρα καθώς είναι λαϊκό παιδί. Τόνισε μάλιστα πως αν στη ζωή του έπρεπε να ξαναγυρίσει στα σκουπίδια για να φτιάξει φτιάξει θέατρο και να ξαναβρεί τον εαυτό του θα το έκανε για να μπορέσει να βρει έμπνευση.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 9.971 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μου αρέσει η νύχτα. Πιο πολύ από την ημέρα. Είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Είμαι λαϊκός άνθρωπος, η βάση μου είναι λαϊκή. Σε αυτόν τον κόσμο μεγάλωσα, δεν μπορώ να αρνηθώ κάτι από όλα αυτά. Αυτές τις εμπειρίες τις εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις, είτε σαν σκηνοθέτης, είτε σαν ηθοποιός. Είναι το υλικό μου. Ξαφνικά, πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειες σου, επειδή γίνεσαι δημοφιλής. Να μη δεις τα φιλαράκια σου, να πιάσεις έναν άλλο ρόλο, να φορέσεις μια λεζάντα στον εαυτό σου που δεν σου πάει. Εγώ δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω ποτέ», ανέφερε.

Στο τέλος πρόσθεσε: «Αυτός είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να φτιάξω θέατρο και να βρω λίγο τον εαυτό μου, θα ξαναγυρίσω. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ από μόνος μου να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...