ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανάπτυξη παιχνιδιού, ατομικό για Παλάσιος

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Ανάπτυξη παιχνιδιού, ατομικό για Παλάσιος

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι συνεχίζουν τη δουλειά κατά τη διάρκεια της διακοπής και τη Δευτέρα θα πάνε στην Κύπρο, όπου θα μείνουν μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, διάστημα στο οποίο θα δώσουν τρία φιλικά.

Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με άσκηση ανάπτυξης παιχνιδιού.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 119.846 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παλάσιος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.