ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διπλό στο Καυταντζόγλειο με “τιμωρία” Σαρδέλη στις καθυστερήσεις και “καυτό” Μπιλάλ! (vids)

Ο Παναθηναϊκός Β΄ με γκολ του Σαρδέλη λίγο πριν από το φινάλε νίκησε 3-2 τον Ηρακλή. Δυο γκολ ο σούπερ Μπιλάλ, πέναλτι - φάντασμα υπέρ του Γηραιού από τον διαιτητή.

Διπλό στο Καυταντζόγλειο με

Ο Παναθηναϊκός Β΄ με γκολ του Σαρδέλη λίγο πριν από το φινάλε νίκησε 3-2 τον Ηρακλή. Δυο γκολ ο σούπερ Μπιλάλ, πέναλτι – φάντασμα υπέρ του Γηραιού από τον διαιτητή.

Δεύτερη νίκη σε 4 ματς για την ομάδα που έφτασε τους 8 βαθμούς και υποχρέωσε τον Γηραιό στην πρώτη του ήττα στη Super League 2.

Οι πράσινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά με δυο γκολ του Μπιλάλ έκαναν την ανατροπή και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το υπέρ τους 1-2 στη Θεσσαλονίκη.

Δεν έκανε ντρίμπλες, ούτε τσαλιμάκια: Ο «σκύλος» που λάτρευαν οι οπαδοί του ΠΑΟ έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο
Δεν έκανε ντρίμπλες, ούτε τσαλιμάκια: Ο «σκύλος» που λάτρευαν οι οπαδοί του ΠΑΟ έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο 10.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ηρακλής ισοφάρισε σε 2-2 έπειτα από πέναλτι… φάντασμα που έδωσε ο διαιτητής και μετέτρεψε σε γκολ ο Μελούνοβιτς.

Εν τέλει, ο Σαρδέλης σκόραρε στις καθυστερήσεις και έδωσε στο “τριφύλλι” ένα σπουδαίο τρίποντο με γκολ στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-3.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Σίλβα (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα, Πατράλης, Άλεξιτς (46′ Μελούνοβιτς), Τόμας, Τότσκα.

Παναθηναϊκός Β’ (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (66′ Ανδρικόπουλος), Εμπό, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59′ Σερπέζης), Αθανασακόπουλος, Ρόμπι, Τερεζίου, Μπιλάλ (66′ Σαρδέλης).

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...