ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Παίξαμε καλά αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλο τον αγώνα»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην καλή εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Βιλερμπάν και αναφέρθηκε στην κακή τέταρτη περίοδο των «πράσινων», υπογραμμίζοντας πως πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης.

Ράντονιτς: «Παίξαμε καλά αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλο τον αγώνα»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην καλή εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Βιλερμπάν, ωστόσο αναφέρθηκε και στην κακή τέταρτη περίοδο των «πράσινων», υπογραμμίζοντας πως πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και στα 40 λεπτά του αγώνα!

Όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου: 

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Από το ξεκίνημα ήταν πολύ σημαντικό. Για 30 λεπτά βγάλαμε ενέργεια και στις δύο πλευρές. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε 6 λάθη που δεν είναι σοβαρό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε παίξει 10 παιχνίδια. Σε κάποια παιχνίδια παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με άλλους τρόπους».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παπαγιάννη: «Αμυντικά έκανε αρκετά καλά πράγματα κατά τη γνώμη μου. Έχουμε το πλάνο μας και για εμάς είναι σημαντικό να το ακολουθήσουμε και εκείνος το ακολούθησε. Στη συνέχεια στην τρίτη περίοδο ήταν καλύτερος. Είναι δύσκολο μετά από τραυματισμό να είσαι σε θέση να παίξεις. Εκείνος έχασε ένα κομμάτι και δεν ήταν έτοιμος να προπονηθεί και να παίξει».

Για το καλό ξεκίνημα με την Βιλερμπάν: «Σε κάποια παιχνίδια είμαστε πραγματικά κακοί. Σήμερα ήμασταν καλοί από την αρχή. Έτσι θέλουμε να παίζουμε γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Έχουμε κερδίσει το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας. Έχουμε παίξει κάποια άσχημα παιχνίδια εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο μπορούμε για να παίξουμε διαφορετικά στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για τους νεαρούς παίκτες: «Είχα μιλήσει στην αρχή της σεζόν και είχαμε πει ότι στόχος είναι να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια. Αυτό θα περιμένουμε να δούμε στην πορεία».

Για τον Πονίτκα και εάν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει όπως τον Κάλινιτς: «Μου ζητάτε να τους συγκρίνω. Σαφώς θα μπορούσα να τους χρησιμοποιήσω με τον ίδιο τρόπο. Ο Πονίτκα μπορεί να μας δώσει κάποια πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.