ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Έρχεται αγωνιστικός μήνας απαιτήσεων – Τα δύσκολα ταξίδια και το «αιώνιο» ντέρμπι

Ο Δεκέμβριος για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, φέρνει δύσκολα και απαιτητικά ματς, με τους «πράσινους» να πρέπει να αποδείξουν πράγματα. Το Panathinaikos24.gr αναλύει τα «πράσινα» ματς που έρχονται μέχρι το φινάλε του έτους.

Έρχεται αγωνιστικός μήνας απαιτήσεων - Τα δύσκολα ταξίδια και το «αιώνιο» ντέρμπι

Το «χαστούκι» στην έδρα της Φενέρ των Ιτούδη και Καλάθη, έφερε το πρώτο ξύπνημα για τον Παναθηναϊκό με την ομάδα να βγάζει αντίδραση στη διπλή αγωνιστική κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν.

Το -30 (107-77) της Πόλης, δύσκολα το χώνεψαν στο «πράσινο» στρατόπεδο που έδειξαν τσαγανό στα εντός έδρας ματς που ακολούθησαν, ανέδειξαν πρωταγωνιστές με τον Παναθηναϊκό να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να ξεκολλάει από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς απαιτεί επαγρύπνηση, οι παίκτες για την ώρα δείχνουν να έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν την ατμόσφαιρα που επικρατεί και το αγωνιστικό περιβάλλον που βρίσκονται, με τα επόμενα ματς σε όλο το Δεκέμβρη να είναι ένα και ένα για ανάταση ψυχολογίας ή βύθισης αν δεν εξελιχθούν ομαλά για το «τριφύλλι».

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 853 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον τελευταίο μήνα του έτους που διανύουμε, ο Παναθηναϊκός θα δώσει έξι αναμετρήσεις, εκ των οποίων μόνο οι δύο να είναι στο ΟΑΚΑ και αυτές με ομάδες όπως η Αρμάνι Μιλάνο και ο Ολυμπιακός. Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν και δύσκολα ταξίδια σε έδρες όπως της αναγεννημένης Ζαλγκίρις, η διπλή δοκιμασία στην Ισπανία με Βαλένθια και Μπαρτσελόνα, αλλά και η επίσκεψη στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αναντολού Εφές.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αυτές οι έξι αναμετρήσεις θα είναι για το «τριφύλλι» μια διαδικασία υπέρβασης, καθώς μπορεί να έχουν γίνει λάθη στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας και να υπάρχουν ανορθογραφίες, όμως το ρόστερ απαρτίζεται από ικανούς αθλητές και έτοιμους να δείξουν αγωνιστικό χαρακτήρα, μπασκετικό τσαμπουκά και να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στην επιτυχία που έχει τεθεί ως στόχος στη διοργάνωση από το ξεκίνημα της σεζόν.

Αν ο Παναθηναϊκός αντέξει και πάρει αποτελέσματα σε αυτά τα ματς, τότε η αυγή του 2023 θα τον βρει συσπειρωμένο και να μπορεί να κοιτά το αγωνιστικό του μέλλον με αισιοδοξία, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση και σε εικόνες όπως αυτή στην έδρα της Φενέρ μπορεί να φέρει δυσάρεστες εξελίξεις σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου

11η αγωνιστική: 2/12 Ζαλγκίρις Κάουνας – Παναθηναϊκός 20:00

12η αγωνιστική: 8/12 Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο (21:00)

13η αγωνιστική: 13/12 Βαλένθια – Παναθηναϊκός (21:45)

14η αγωνιστική: 16/12 Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός (21:30)

15η αγωνιστική: 23/12 Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός (19:30)

16η αγωνιστική: 30/12 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.