ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με πίστη για το «τρίποντο» κόντρα στη Θέτιδα Βούλας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Θέτιδα Βούλας (17:45, PAO TV), για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, με το «τριφύλλι» να θέλει το «τρίποντο» της νίκης, ώστε να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα.

Με πίστη για το «τρίποντο» κόντρα στη Θέτιδα Βούλας

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι απαιτητικό για τις «πράσινες», παρά την 9η θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Βούλας και φυσικά η «καθαρή» νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο για το «τριφύλλι», προκειμένου να μη χάσει άλλο βαθμολογικό έδαφος.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Πφέφινγκεν για το Challenge Cup, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα (30/11, 20.00) θα ταξιδέψει στην Ελβετία για τη ρεβάνς.

Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 17:45, τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το PAO TV, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.