ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Όχι, όχι μην διώχνετε τον Αβιλα, τον θέλουμε και στον δεύτερο γύρο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ομολογία του Ολυμπιακού 20 μέρες μετά, για το πέναλτι του Αβιλα με την απόφαση να τον θέσει εκτός πλάνων.

Όχι, όχι μην διώχνετε τον Αβιλα, τον θέλουμε και στον δεύτερο γύρο!

Γίναμε πιο … σοφοί σήμερα. Μάθαμε, ότι ο Αβιλα είναι εκτός πλάνων Μίτσελ. Το διαρρέει ο Ολυμπιακός, το λένε ανοιχτά. Ουπς τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί να φεύγει άραγε το παιδί; Στην ζωή η προπαγάνδα κρατάει λίγο, η αλήθεια πάντα κερδίζει. Η ουσία είναι, ότι ο Αβιλα «πληρώνει» την ανοησία, που έκανε με το πέναλτι στον Ιωαννίδη σε μία τελείως ακίνδυνη φάση. Τότε ο επίσημος Ολυμπιακός ξεσάλωσε και απείλησε με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Τότε ο Μίτσελ με την λήξη του αγώνα είπε αυτό, που έγινε και αναφέρθηκε στο λάθος του Αβιλα. Λίγη ώρα μετά επειδή η γραμμή ήταν άλλη, τα γύρισε και είπε άλλα. Η ουσία είναι, ότι μετά από 20 ημέρες η ΠΑΕ Ολυμπιακός παραδέχεται με την απόφαση να είναι εκτός πλάνων ο Αβιλά, το πέναλτι που πρόσφερε με την ανόητη κίνησή του ο παίκτης του. Και οι ίδιοι ξέρουν την αλήθεια, αλλά προς τα έξω άλλα έλεγαν στα πλαίσια της προπαγάνδας, που διασύρθηκε.

Στις 6 Νοεμβρίου …αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα στις 26 Νοεμβρίου μένει εκτός πλάνων, αυτός που το αλλοίωσε, όπως παραδέχεται και η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια. Και μην πει κανείς, ότι υπάρχει άλλος λόγος, για να μείνει εκτός πλάνων ο Αβιλα, διότι δεν έκανε άσχημα παιχνίδια, αλλά μόνο ένα λάθος που το πληρώνει ακριβά. Και το έκανε το λάθος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι ότι τότε λύσσαξαν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα τσιράκια τους, ότι δεν έγινε πέναλτι και αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα, σήμερα όμως, ομολογούν αυτό, που λέγαμε από την πρώτη ημέρα και ήταν η αλήθεια.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.962 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν έχουν όμοιο στον τρόπο που κάνουν την προπαγάνδα, αλλά δεν έχουν και όμοιο και στην ταχύτητα με την οποία εκτίθενται. Προτείνω να κάνουμε τα πάντα, για να μείνει ο Αβιλα και να παίξει και στον δεύτερο γύρο στο Καραϊσκάκης. Να ξεσηκωθούμε όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, να βγούμε στους δρόμους, να μην φύγει το παλικάρι, τον θέλουμε και στον δεύτερο γύρο.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...