ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός «τιμώρησε» τον Άβιλα για το πέναλτι στη Λεωφόρο και τον τελειώνει άμεσα!

Ο Άβιλα τελειώνει από τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να μην τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή της ομάδας για την Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός «τιμώρησε» τον Άβιλα για το πέναλτι στη Λεωφόρο και τον τελειώνει άμεσα!

Η… προπαγάνδα που προσπάθησε να στήσει ο Ολυμπιακός γύρω από το πέναλτι του Άβιλα στον Ιωαννίδη αποδομήθηκε από την ίδια την ομάδα του Πειραιά.

Ο Άβιλα λοιπόν βρίσκεται με τα δύο σχεδόν πόδια εκτός ομάδας και σύντομα θα υπάρξει και η λύση της συνεργασίας. Ο Μίτσελ που από την αρχή είχε τονίσει ότι ο παίκτης του έκανε ένα σοβαρό λάθος (ανεξάρτητα αν τα γύρισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός) άφησε εκτός αποστολής για την προετοιμασία στην Ισπανία τον παίκτη του.

Από αυτό επιβεβαιώνεται ότι είναι θέμα χρόνου ο Άβιλα να αποτελέσει και παρελθόν.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...