Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για Κύπρο
Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε για τελευταία φορά πριν την αναχώρηση για την Κύπρο, με τους ρυθμούς να μην ανεβαίνουν.
Την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για τη μίνι προετοιμασία στην Κύπρο (28/11-8/12) έκαναν το πρωί του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Οι Πράσινοι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παλάσιος.
Την τελευταία μέρα της άδειας τους είχαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ. Την Κυριακή οι Πράσινοι έχουν ρεπό.
RETRO STORIES
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox