ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεσπάει η μητέρα του 19χρονου για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα – «Τον είχαν κάνει δουλάκι»

Η Κιβωτός του Κόσμου παραμένει στο επίκεντρο. Ο πατέρας Αντώνιος τηρεί στάση αναμονής με τις καταγγελίες να πληθαίνουν και τις έρευνες να προχωρούν…

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεσπάει η μητέρα του 19χρονου για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα - «Τον είχαν κάνει δουλάκι»

Ο πατέρας Αντώνιος εκπροσωπείται από τρεις δικηγόρους, την ώρα που η Κιβωτός του Κόσμου γίνεται φύλλο και φτερό για να φανεί όλη η αλήθεια. Οι καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις, απάνθρωπες τιμωρίες, απειλές και μια ζωή γεμάτη φόβο για τα παιδιά που ζούσαν σε δομές, προβληματίζουν καθημερινά όλο και περισσότερο. Τα οικονομικά της οργάνωσης βρίσκονται υπό διερεύνηση. Όλα είχαν ξεκινήσει όταν ένας 19χρονος, πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» έκανε την αρχική καταγγελία.

Η μητέρα του αποφασίζει να λύσει τη σιωπή της. Μιλάει για τον σάλο που προκάλεσαν οι καταγγελίες του παιδιού της και στέκεται στο πλευρό του. Τονίζει πως ο γιος της, λέει την αλήθεια. Υποστηρίζει ότι έβλεπε με τα μάτια της, τα όσα περνούσε, ότι ήθελε να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα Αντώνιο για εξηγήσεις, αλλά το παιδί της, δεν την άφηνε επειδή φοβόταν. Καταλογίζει ευθύνες και στην πρεσβυτέρα, που όπως λέει γνώριζε τα πάντα.

Με δηλώσεις της, στην ΕΡΤ, η μητέρα του 19χρονου τονίζει: «Εγώ ξύπναγα το παιδί μου για να του πάει πρωϊνό στις 07:00 το πρωί. Το σίγουρο είναι ότι το παιδί τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα». Η μητέρα του 19χρονου, η καταγγελία του οποίου ξεκλείδωσε και την ολη υπόθεση, αναφέρει πως από την αρχή ήθελε να τηλεφωνήσει στο υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης, αλλά ο γιός της δεν την άφηνε.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 212.019 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το σπίτι πάνω στην Κιβωτό είναι οροφοδιαμέρισμα. Εγώ ξύπναγα το παιδί μου για να του πάει πρωϊνό, του πατέρα, στις 07:00 το πρωί. Η γυναίκα του δεν ήταν υποψιασμένη; Τι ήταν το δουλάκι του ο γιος μου; Tου έλεγα: Γιατί του πας πρωινό παιδί μου;» καταγγέλλει προσθέτοντας πως από την αρχή ήθελε να επέμβει, αλλά ο γιός της δεν την άφηνε.

«Θα τον πάρω τηλέφωνο, θα γίνει της…. Δεν με άφηνε. Έλεγε “μαμά, σε παρακαλώ μην”. Το παιδί δεν ξέρετε τι έχει τραβήξει. Ένα είναι το σίγουρο και θα αποδειχθεί. Ότι τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα».

Η κατάθεση του 19χρονου στην αστυνομία O 19χρονος έδωσε κατάθεση σε αστυνομικούς και ουσιαστικά ήταν εκείνος που προκάλεσε την έρευνα που ακολούθησε. «Εγώ πήγα να ξαπλώσω δίπλα του και όποιο μαξιλάρι έπαιρνα για να ακουμπήσω το κεφάλι μου, μου το έπαιρνε και το πετούσε στο πάτωμα, για να ξαπλώσω στο μπούτι του. Επίσης να πω ότι στο δωμάτιό του είχε ένα γραφείο και δίπλα σε αυτό είχε ένα πουφ, όπου καθόμουν εγώ συνήθως. Κάποιες φορές καθόταν κι αυτός εκεί και με έβαζε στα γόνατά του, προσπαθώντας να με τραβήξει προς τα γεννητικά του όργανα, αλλά δεν τον άφηνα».

«Ένα άλλο πρωινό, εκεί που κοιμόμουν, κατάλαβα ότι ο πατέρας έτριβε το γεννητικό του όργανο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, πάνω από τα ρούχα του. Εγώ ξύπνησα, κοπάνησα το χέρι μου από τα νεύρα μου και κάθισα απέναντί του. Για 5 λεπτά δεν μιλούσε κανένας μας και μετά με εντελώς φυσιολογικό ύφος μου είπε “γιατί κάθεσαι εκεί; Eλα δίπλα μου”» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το Mega.

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...