ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα τουρκική πρόκληση: Μια «ανάσα» από το Φαρμακονήσι (vid)

Οι Τούρκοι εξακολουθούν να κλιμακώνουν την ένταση με όποιον τρόπο μπορούν κάτι που αποδεικνύεται από βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά η τηλεόραση του OPEN.

Νέα τουρκική πρόκληση: Μια «ανάσα» από το Φαρμακονήσι (vid)

Η προκλητική δραστηριότητα των γειτόνων καταγράφηκε από το ραντάρ του ελληνικού ψαράδικου. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τις εικόνες που εξασφάλισε το OPEN και η Γεωργία Λαγού φαίνεται πως σήμερα γύρω στις 9μιση έφτασαν σε απόσταση αναπνοής βόρεια από τις ακτές της Ψερίμου και του Φαρμακονησίου τρεις τουρκικές μηχανότρατες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανενόχλητοι Τούρκοι ψαράδες φτάνουν μέχρι την Ψέριμο. Να σημειώσουμε πως βρισκόντουσαν στην κυριολεξία κάτω από το φυλάκιο του Φαρμακονησίου, εκεί όπου βρίσκονται Έλληνες στρατιώτες.

Οι Έλληνες ψαράδες τους καλούσαν να φύγουν με τους Τούρκους να επιμένουν, τακτική που τηρούν εδώ και ενάμιση μήνα μάλιστα να συνεχίζουν απτόητοι.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.