ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στο Παρά 5: Το εξόφθαλμο σκηνοθετικό λάθος στο τελευταίο επεισόδιο που κανείς δεν πρόσεξε μέσα από 2 φωτογραφίες (Pics)

Aκόμα και οι καλύτερες παραγωγές μπορεί να την... πατήσουν.

Στο Παρά 5: Το εξόφθαλμο σκηνοθετικό λάθος στο τελευταίο επεισόδιο που κανείς δεν πρόσεξε μέσα από 2 φωτογραφίες (Pics)

Το «Παρά Πέντε» υπήρξε μία από τις αρτιότερες σεναριακά δουλειές τόσο του Γιώργου Καπουτζίδη αλλά και της ελληνικής τηλεόρασης γενικότερα, με τον δημιουργό να δίνει προσοχή ακόμα και στις πιο ασήμαντες λεπτομέρειες στη δημιουργία των χαρακτήρων της σειράς του Mega. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπόρεσε να αποφύγει όλα τα λάθη, τα περισσότερα εκ των οποίων έγιναν χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.