ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα: “Με ανάγκασε να είμαι εκεί να… ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Πώς να το πω πιο ευγενικά;”

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για το περιστατικό που της είχε τύχει σε νεότερη ηλικία στον εργασιακό της χώρο.

Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα:

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για το περιστατικό που της είχε τύχει σε νεότερη ηλικία στον εργασιακό της χώρο.

«Πώς γίνεται την ίδια χρονική στιγμή που έσκασε το Me Too στην Ελλάδα και τηλεοπτικά να έσκασε και στην Κροατία; Ποιος μου λέει ότι όλο αυτό δεν έγινε με έναν τρόπο πιο καθοδηγούμενο; Τόσα χρόνια γιατί δεν έβγαιναν; Γιατί βγήκε την ίδια χρονική στιγμή; Κάποια είναι αληθινά, κάποια μπορεί να μην είναι και να προσπαθούν να λασπώσουν κάποιον για να τον καταστρέψουν. Δεν ξέρεις εσύ που είναι η αλήθεια» είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Μου είχε τύχει ένα περιστατικό στα 19 μου. Με κάλεσε ο σύλλογος, που έπαιζα από 12 χρονών ερασιτεχνικά στην Ξάνθη και διοργάνωναν μια ωραία βραδιά. Κάλεσαν κι έναν πολύ γνωστό ηθοποιό που ανέβηκε στην Ξάνθη. Μου λένε πρέπει να πας στο βοηθό του να δει τι έχεις να κάνεις και με έστειλαν σε ένα ξενοδοχείο, σε ένα δωμάτιο. Δεν είδα ποτέ ότι έκλεισε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο. Πήγε να με αγγίξει στην αρχή κι έκλαιγα. Ένιωσα τόσο άσχημα κι ήθελα να φύγω. Κοιτούσα από το μπαλκόνι, αν με παίρνει να πηδήξω από την μπαλκονόπορτα. Φεύγοντας από εκεί έκλαιγα κι έτρεμα ολόκληρη. Δεν με άγγιξε, δεν τον άφησα. Θα τον έτρωγα ζωντανό. Αλλά με ανάγκασε να είμαι εκεί να… ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Πώς να το πω πιο ευγενικά;

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 215.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το λέω κατευθείαν στον πρόεδρο, στους δικούς μου και τελικά δεν έγινε τίποτα. Να μην χαλάσει η βραδιά και τι θα πούνε. Καταλαβαίνεις; Εμένα δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά που βγαίνουν τώρα γιατί αυτά ξέρω ότι γίνονται χρόνια. Μετά από αυτό το γεγονός άλλαξα τι εξέπεμπα. Είχα γίνει πιο αγοροκόριτσο. Έκρυψα τη θηλυκότητά μου, τη γυναικεία μου φύση όσο μπορούσα για να μην γίνει ξανά αυτό.» πρόσθεσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Πηγή: zappit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...