ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η υπέροχη ομάδα του Δημήτρη!

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού πήρε ακόμα ένα ντέρμπι, αλλά η ουσία βρίσκεται στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί.

Η υπέροχη ομάδα του Δημήτρη!

Ξεκινάμε από τα βασικά: Στον τίτλο εκεί που βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Ανδρεοπούλου θα μπορούσαν κάλλιστα να μπουν τα ονόματα των Ρούλη Αγραπιδάκη και Σωτήρη Πανταλέοντα, όπως και των οπαδών του Παναθηναϊκού που έχουν ακολουθήσει την ομάδα στα δύσκολα, στη μιζέρια, στο ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό και πλέον στον δρόμο της δόξας, των επιτυχιών και των τίτλων.

Ο υπέροχος Παναθηναϊκός λοιπόν, που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και το επιτελείο του πήρε ακόμα ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το σερί συνεχίστηκε με την έκτη συνεχόμενη νίκη, αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά μπροστά σε αυτό που ονειρεύεται, σχεδιάζει και κάνει πραγματικότητα αυτός ο άνθρωπος!

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος πέρα από σημαία του Παναθηναϊκού όταν αγωνιζόταν με την «πράσινη» φανέλα είναι οπαδός της ομάδας και ο πρώτος στον οποίο πρέπει να απονεμηθούν τα εύσημα για κάθε μια από τις σπουδαίες επιτυχίες του τμήματος που κατά γενική ομολογία είναι και το πιο αγαπησιάρικο όλου του συλλόγου.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημασία δεν έχουν τα σερί που τρέχει η ομάδα και ενδεχομένως να συνεχίσει να τρέχει απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο και τους υπόλοιπους μεγάλους του βόλεϊ, αλλά η μεγάλη εικόνα που έχει κάνει τον κόσμο να γεμίζει τα γήπεδα σε όλο τα μήκη και πλάτη της Επικράτειας και της Ευρώπης.

Και αυτή η εικόνα των οπαδών, αλλά και της ομάδας που είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια είναι που έκαναν τον Κουβανό παιχταρά Φερνάντο Ερνάντες να θέλει σαν τρελός να έρθει ώστε να βιώσει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να παίζεις στον Παναθηναϊκό. Οπότε οι αντιδράσεις του, ο πανηγυρικός τόνος που δίνει ο ίδιος ο Κουβανός μετά από κάθε επιτυχία δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση. Το παράδειγμα του είναι ένα ανάμεσα σε εκατοντάδες.

Αυτός ο Παναθηναϊκός λοιπόν, είναι μια όμορφη ιστορία που έχει δημιουργήσει, ο πρωτεργάτης αυτού του τμήματος Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ακόμα σε ένα ματς στην έδρα των «πρασίνων», που δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση με καμία άλλη έδρα στην Ελλάδα. Με το ματς να στραβώνει για το «τριφύλλι» δε δημιουργήθηκε το παραμικρό, οι φίλοι της ομάδας που πήγαν στο γήπεδο ήταν αξιοπρεπέστατοι και στάθηκαν δίπλα της, με τη φωνή τους και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Υ.Γ. Είναι κρίμα που αυτό το ματς το είδαν μόνο όσοι είναι συνδρομητές στο κανάλι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και όχι όλη η Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να φέρει ουδεμία ευθύνη, ορθώς κάνει και εκμεταλλεύεται το brand name του με τη δημιουργία δικού του καναλιού, αφουγκραζόμενος τον κόσμο του και έχοντας διαπιστώσει πως η ΕΡΤ δεν τον έχει ανταμείψει όπως θα έπρεπε στο παρελθόν. Η κρατική τηλεόραση προτιμά να μη δίνει σημασία εκεί που πρέπει και δε σέβεται ένα σύλλογο ο οποίος διαθέτει μια τεράστια δεξαμενή φιλάθλων άνω των 3 εκατομμυρίων στην Ελλάδα και αμέτρητες χιλιάδες στο εξωτερικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.