ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

Τεσσάρα από την Κροατία και τέλος το Μουντιάλ για Καναδά (Vid)

Η Κροατία παρότι βρέθηκε στο σκορ επικράτησε με 4-1 του Καναδά και πήρε μια σημαντική νίκη.

Τεσσάρα από την Κροατία και τέλος το Μουντιάλ για Καναδά (Vid)

Η Κροατία με σούπερ τον Κράμαριτς διέλυσε 4-1 τον Καναδά, τον έστειλε… σπίτι του, ενώ έβαλε πολύ γερά θεμέλια πρόκρισης.

Ο προπονητής του Καναδά ζήτησε να… διαλύσουν την Κροατία, όμως η δήλωση του γύρισε μπούμερανγκ, μιας και οι παίκτες του Ντάλιτς απάντησαν στο γήπεδο με τέσσερα γκολ (4-1). Το γκολ του Ντέιβις δεν τους επηρέασε, η ωριμότητα που έβγαλαν, η εμπειρία των Μόντριτς, Κόβασιτς, Πέρισιτς, αλλά και τα τελειώματα των Κράμαριτς, Λιβάγια έδωσαν στους Κροάτες την κορυφή. Αντίθετα, ο Καναδάς που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα αποχαιρέτησε το Μουντιάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE