Ήττα για τα κορίτσια στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο
Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 3-1 από τον Ατρόμητο, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Οι «πράσινες» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο Περιστέρι, ωστόσο δε στέκονται σε αυτήν και συνεχίζουν για τους εγχώριους στόχους τους.
Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στο επόμενο ντέρμπι κόντρα στην Αγία Παρασκευή, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο Ρουφ.
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε από την αρχή να κυνηγάει στο σκορ με 1-0 από το 17’, ενώ το ημίχρονο έληξε 3-0. Η Ντζάνη κατάφερε να μειώσει για το «τριφύλλι» στο 75’ για το τελικό 3-1.
Παναθηναϊκός Α.Ο. (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Ανδρή, Ντζάνη, Νταρζάνου, Καμαριανού, Λόγου, Τσιρούλη, Δεσπολλάρη, Δέλιου, Κουκουλοπούλου, Μπριάνα, Κοκοτσάκη, Σιαφαρίκα, Ιωάννου, Μαρουδίτση, Ανδρικοπούλου, Δούλη, Σιάκκα, Παθιακάκη, Κατσίνη, Μωϋσιάδη.
RETRO STORIES
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox