ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Αναχωρεί για Κύπρο και τη μίνι προετοιμασία ο Παναθηναϊκός

Για την Κύπρο αναχωρεί η αποστολή του Παναθηναϊκού, όπου και θα πραγματοποιηθεί η μίνι προετοιμασία αλλά και φιλικές αναμετρήσεις.

Αναχωρεί για Κύπρο και τη μίνι προετοιμασία ο Παναθηναϊκός

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί σήμερα το πρωί για την Κύπρο με τους «πράσινους» να διαμένουν στην όλη της Πάφου, όπου για το επόμενο δεκαήμερο θα διεξαχθεί η μινι προετοιμασία εν όψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας στο δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του 28 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και τέσσερις νεαροί από τα τμήματα υποδομής. Στο αγωνιστικό πλάνο του Σέρβου τεχνικού είναι να επαναφέρει τους «πράσινους» σε αγωνιστικό ρυθμό, ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» να δείξει πιο φρέσκια εικόνα ώστε να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχών.

Στην Κύπρο θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων και ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, που υπέστη πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος βαριά θλάση και ανάλογα το επίπεδο που θα βρεθεί, θα συμμετάσχει και σε κάποιο από τα φιλικά που θα δώσει το «τριφύλλι».

Το πρώτο φιλικό του από αυτά θα διεξαχθεί την 1/12 με αντίπαλο την Χάποελ Μπερ Σεβά, πιθανότατα σε μεσημεριανή ώρα, ενώ θα ακολουθήσει ακόμα ένα στις 4/12 με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τοπική ομάδα της Πάφου. Παράλληλα. το τελευταίο φιλικό έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στις 7/12 και την επόμενη ημέρα η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της.

Τα φιλικά υπάρχει σκέψη να μπορέσουν να τα παρακολουθήσουν οι φίλοι των «πρασίνων», αλλά για την ώρα ουδείς γνωρίζει ποιο θα επιλεχθεί και πότε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE