ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Παιχνίδι με μπόλικη ισοπαλία στο “Lusail Stadium”

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Παιχνίδι με μπόλικη ισοπαλία στο “Lusail Stadium”

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 συνεχίζει να προσφέρει καθημερινά μεγάλες συγκινήσεις και σήμερα Δευτέρα (28/11) διεξάγονται ακόμη τέσσερις κομβικοί αγώνες που ξεχωρίζουν από τα προγνωστικά πάμε στοίχημα. Το Betarades εντόπισε πρόταση με αξία από το μεγάλο παιχνίδι Πορτογαλία – Ουρουγουάη, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Στις 21:00 στο “Lusail Stadium” Πορτογαλία και Ουρουγουάη διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Οι Ίβηρες ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ 2022, καθώς επικράτησαν με 3-2 της Γκάνας στο πρώτο τους παιχνίδι. Ανεβάζει ρυθμούς ο πολύπειρος στόπερ Πέπε και θα πάρει τη θέση του Ντανίλο που χτύπησε στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο Γκερέιρο αναμένεται να διατηρήσει την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Νούνο Μέντες δεν είναι ακόμη απολύτως έτοιμος, έχασε προπονήσεις, αλλά συμμετείχε στη χθεσινή. Επικρατέστερος αντικαταστάτης του Οτάβιο (μυϊκό πρόβλημα) στα χαφ είναι ο Καρβάλιο.

Από την άλλη η Ουρουγουάη δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, μένοντας στο 0-0 με τη Νότια Κορέα. Δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, έπαιξε συντηρητικά, αυτό αναμένεται να κάνει και απόψε κόντρα στο φαβορί του ομίλου, μιας και ο βαθμός κόντρα στην Πορτογαλία της κάνει και ενώ ακολουθεί ο “τελικός” με την Γκάνα. Περιμένουμε πως οι δύο ομάδες θα δώσουν βάση στα μετόπισθεν και θα κρατήσουμε την ισοπαλία σε απόδοση 3.67. 

Βρείτε την ανάλυση του αγώνα Πορτογαλία –  Ουρουγουάη όπως και όλων των υπόλοιπων ματς σήμερα στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.