ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Αποθέωση για Ιβάν και υποδοχή με τον ύμνο στο αεροδρόμιο (Vid)

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην Πάφο και το Panathinaikos24.gr, βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει το κλίμα. Αποστολή στην Κύπρο: Διονύσης Δεσύλλας.

Αποθέωση για Ιβάν και υποδοχή με τον ύμνο στο αεροδρόμιο (Vid)

Ένα τέταρτο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι, η αποστολή του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε στην Πάφο, όπου και θα διαμείνει το επόμενο δεκαήμερο για τη χειμερινή της προετοιμασία.

Εκεί, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να ανασυντάξει την ομάδα του, να επαναφέρει τους παίκτες του σε αγωνιστική κανονικότητα και μέσα από τα φιλικά και γεμάτες προπονήσεις που θα δώσει το «τριφύλλι» να προσθέσει και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι των «πρασίνων» για να παρουσιάσει ένα γκρουπ έτοιμο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Κατά την αναμονή της ομάδας για την επιβίβαση στο αεροπλάνο που θα τη μετέφερε στην Πάφο, υπήρξε υποδοχή από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου της κυπριακής πόλης που είναι ένθερμοι υποστηρικτές του «τριφυλλιού», με τον Σέρβο τεχνικό να γίνεται αντικείμενο λατρείας, δείγμα του πόσο αγαπητός είναι στις τάξεις όλων των Παναθηναϊκών οπαδών, ενώ υπήρξαν και ατάκες προς στον Σέρβο τεχνικό: «Να είσαι καλά Ιβάν έφερες τις Κυριακές μας πίσω»!

Παράλληλα, υπήρξε και μια έκπληξη από τους ανθρώπους του αεροδρομίου, καθώς κατά την αναμονή στο χώρο για την επιβίβαση, έπαιξε από τα μεγάφωνα ο ύμνος της ομάδας, με την «πράσινη» αποστολή να μένει έκπληκτη.

Κατά την πτήση της ομάδας με το τσάρτερ της Aegean airlines, οι δύο Ισπανοί Χουάνκαρ και Ρούμπεν κάθισαν μαζί, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προτίμησαν με άνεση να κοιμηθούν, καθώς μέσα στο αεροσκάφος υπήρξε αρκετή άπλα.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας, έχει οριστεί για το απόγευμα της Δευτέρας στο ΔΑΚ Πέγειας, γήπεδο το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο όπου και θα καταλύσει το «τριφύλλι». Επίσης, τις απογευματινές ώρες θα λάβει χώρα και η συνάντηση με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» από όλη την Κύπρο, καθώς στο νησί διαμένει ισχυρός πυρήνας «πράσινων» φιλάθλων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ