ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Παναθηναϊκός: Υποδοχή με δώρα από το ξενοδοχείο Cap St΄ George Hotel στην αποστολή

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή ετοίμασε η διοίκηση του ξενοδοχείου Cap St George Hotel στην «πράσινη» αποστολή. Αποστολή στην Κύπρο: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Υποδοχή με δώρα από το ξενοδοχείο Cap St΄ George Hotel στην αποστολή

Στην Κύπρο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία μάλιστα λίγο μετά τη μία έφτασε και στο ξενοδοχείο Cap St George Hotel, όπου θα καταλύσει.

Κατά την άφιξη της μάλιστα την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Η διοίκηση του ξενοδοχείου είχε ορισμένες κοπέλες στην ρεσεψιόν ντυμένες με την φανέλα του Παναθηναϊκού, οι οποίες έδιναν ένα λουλούδι και ένα αναμνηστικό σε κάθε παίκτη της ομάδας.

Επιπρόσθετα, υπήρχαν και κάποιες αφίσες που έγραφαν «Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο μας» σε ελληνικά και αγγλικά και είχαν πάνω το σήμα της ομάδας, ενώ μία απ’ αυτές είχε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE