ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός… ενδιάμεσων περιόδων! (Vids)

Το Panathinaikos24.gr έψαξε και σας παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό στατιστικό από τα τρία τελευταία ματς του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός… ενδιάμεσων περιόδων! (Vids)

Μέσα σε διάστημα 5 ημερών, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε 3 νίκες σε ισάριθμες εντός έδρας υποχρεώσεις για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα.

Η αρχή έγινε με την ανατρεπτική νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια στην παράταση (88-85) την Τετάρτη, ενώ ακολούθησαν τα «ροζ» φύλλα στα ματς με Βιλερμπάν (77-58) την Παρασκευή και ΠΑΟΚ (87-63) την Κυριακή.

Οι τρεις αυτές αναμετρήσεις είχαν ένα κοινό στοιχείο: επιβλητική εμφάνιση από το «τριφύλλι» στις… ενδιάμεσες περιόδους (2η και 3η). Είναι χαρακτηριστικό ότι στα 60 αγωνιστικά λεπτά αυτών των παιχνιδιών, η ομάδα του Ράντονιτς είχε συνολικό σκορ 164-92!

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 860 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι οι παίκτες του Ράντονιτς ανεβάζουν κατακόρυφα τη… δημιουργικότητά τους και τη φαντασία τους σε αυτές τις περιόδους: μοίρασαν 33 ασίστ από τις 54 συνολικά ασίστ τους (σ.σ. συμπεριλαμβάνεται και η παράταση με τη Βίρτους Μπολόνια).

Αντιθέτως, οι «πράσινοι» ζορίστηκαν αρκετά στο εναρκτήριο, όπως και στο τελικό δεκάλεπτο, κάτι που σημαίνει ότι δεν ξεκίνησαν, αλλά και δεν τελείωσαν με θετικό τρόπο τους αγώνες τους.

Για του λόγου το αληθές, να αναφέρουμε ότι το συνολικό σκορ στις πρώτες και στις τέταρτες περιόδους σε αυτά τα ματς ήταν 76-106 εις βάρους του! Συν τοις άλλοις, στο τέταρτο δεκάλεπτο των τριών αυτών αγώνων υπέπεσαν σε 15 λάθη αθροιστικά κι ενώ συνολικά είχαν 33 σφάλματα σε 125 λεπτά! Δηλαδή σχεδόν το 45% των συνολικών λαθών τους…

Άλλωστε, ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρεται συχνά-πυκνά στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν παρουσιάζουν την πρέπουσα εικόνα στο φινάλε των παιχνιδιών τους.

Αναλυτικά:

1η περίοδος:

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 12-21

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 15-11

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 16-16

Συνολικό σκορ: 43-49

2η περίοδος:

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 26-20 (με 6 ασίστ)

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 24-13 (με 6 ασίστ)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 28-12 (με 5 ασίστ)

Συνολικό σκορ: 78-45

3η περίοδος:

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 29-21 (με 6 ασίστ)

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 27-13 (με 5 ασίστ)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 30-13 (με 5 ασίστ)

Συνολικό σκορ: 86-47

4η περίοδος:

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 9-14 (με 3 λάθη)

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 11-21 (με 8 λάθη)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 13-22 (με 4 λάθη)

Συνολικό σκορ: 33-57

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.