ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρόεδρος στα τμήματα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού ο Βρανόπουλος

Νέο ΔΣ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, σε ότι έχει να κάνει με τα τμήματα ΑμεΑ που λειτουργούν υπό τη σκέπη του συλλόγου.

Πρόεδρος στα τμήματα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού ο Βρανόπουλος

Με νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός Α.Ο. σε ότι αφορά τα τμήματα ΑμεΑ, του συλλόγου όπου ο Δημήτρης Βρανόπουλος θα έχει ρόλο Προέδρου και ο Τάκης Μαλακατές ρόλο Αντιπροέδρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος συνεχίζει την έντονη δραστηριότητά του στα τμήματα ΑμεΑ και πλέον συνεχίζει με νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας καλλιεργεί 18 τμήματα ΑμεΑ και τα εκατομμύρια των οπαδών του τα έχουν αγκαλιάσει δίνοντας το παράδειγμα σε όλους.

Θέλει να πετάξει τον Παναθηναϊκό έξω από τη Λεωφόρο η ΕΟΚ, «Ή στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” ή δεν θα παίξουμε!» η απάντηση του τριφυλλιού
Θέλει να πετάξει τον Παναθηναϊκό έξω από τη Λεωφόρο η ΕΟΚ, «Ή στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” ή δεν θα παίξουμε!» η απάντηση του τριφυλλιού 15.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα τμήματα ΑμεΑ είναι σπλάχνο και δημιούργημα του Παναθηναϊκού Α.Ο. και λειτουργούν με διαφορετικό Δ.Σ. λόγω της απαίτησης της ΕΑΟΜ ΑμεΑ να ξεκαθαρίζεται ο χαρακτήρας ΑμεΑ των Συλλόγων.

Για τα επόμενα τρία χρόνια και έπειτα από τη Γ.Σ. που έγινε συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. που αποτελείται από τους εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Βρανόπουλος

Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μαλακατές

Γενικός Γραμματέας: Εμμανουήλ Λεκάκης

Ταμίας: Άγγελος Σκλαβουνάκης

Σύμβουλος Άθλησης: Ευάγγελος Παπαλιός

Αναπληρωματικά μέλη

Μάριος Παπαλιός

Κυριακή Γαλάνη

Αναστασία Θεοχαροπούλου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.