ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ερνάντες: «Ο Παναθηναϊκός δεν τα παρατά ποτέ – Όποιος θέλει να μας κερδίσει πρέπει να παλέψει ως το τέλος»! (Pic)

Ο Φερνάντο Ερνάντες, έκανε την αποτίμηση της νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αφιέρωσε το αποτέλεσμα στη Θύρα 13.

Ερνάντες: «Ο Παναθηναϊκός δεν τα παρατά ποτέ - Όποιος θέλει να μας κερδίσει πρέπει να παλέψει ως το τέλος»! (Pic)

Ο Κουβανός αθλητής, με ανάρτησή του κατέθεσε τα συναισθήματά του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη νίκη του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας πως όποιος θέλει να κερδίσει το «τριφύλλι» θα πρέπει να παίξει μέχρι τον τελευταίο πόντο του τελευταίου σετ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κουβανός:

«Μπορώ μόνο να εξηγήσω αυτό που νιώθω στη γλώσσα μου για να γίνει απόλυτα κατανοητό. Το Σάββατο ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της ζωής μου. Γεμάτο με ιδανικούς ανθρώπους, έχοντας ένα στόχο και ένα σκοπό, τον θρίαμβο. Ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο ισχυρότερων συλλόγων στην Ελλάδα και σε κάποια αθλήματα των ισχυρότερων συλλόγων στην Ευρώπη.

Κάτι που ξεπερνά τον αθλητισμό είναι η αγάπη, το πάθος και ο πόνος που αποδεικνύουν ότι είμαστε άνθρωποι. Μπορώ να πω μόνο «ευχαριστώ» στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, στον σύλλογό μου τον Παναθηναϊκό, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και σε όσους με βοήθησαν να εξελιχθώ ως αθλητής σε αυτόν τον αγώνα και να είμαι μέρος αυτού του ντέρμπι.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα γιατί ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να δείξουμε πιο δυνατό και πιο τεχνικό βόλεϊ. Προσωπικά, πρέπει να βελτιωθώ πολύ περισσότερο και να μάθω από τα λάθη μου, κάνοντας σκληρή προπόνηση καθημερινά. 

Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος γιατί δεν τα παρατάει ποτέ. Αν κάποιος θέλει να μας κερδίσει, πρέπει να παίξει μέχρι τον τελευταίο πόντο του τελευταίου σετ, πολύ συγκεντρωμένος όπως όταν ο Τίγρης επιτίθεται στο θήραμά της. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να παίζεις με την καρδιά σου, κι αυτό το κάναμε το Σάββατο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.