ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)

Τουρνουά με πολλά γκολ και τον Βραζιλιάνο να... το σηκώνει με την ομάδα του στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Σουτ - κεραυνός από τον Χουάνκαρ. Αποστολή στην Κύπρο: Διονύσης Δεσύλλας.

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της Πέγειας συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί κυπριακού εδάφους. Με πολλά και ωραία γκολ και τη διάθεση στα ύψη, οι «πράσινοι» το χάρηκαν και με το παραπάνω, σημειώνοντας αρκετά τέρματα με τον Μπερνάρ να βγάζει ποιότητα και χαρακτήρα, σκοράροντας δυο φορές στον τελικό και δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρωτιά στην ομάδα του!

Το τουρνουά τεσσάρων περιελάμβανε δυο ημίχρονα στους ημιτελικούς. Ο τελικός και ο μικρός τελικός ήταν μονά ματς.

Οι ομάδες ήταν οι εξής:

Μπλε: Διούδης, Σένκεφελντ, Συμεωνίδης, Ρούμπεν, Καμπετσής, Κυριόπουλος

Μαύροι: Λοντίγκιν, Σάρλια, Βαγιαννίδης, Σαβιέρ, Σπόραρ, Τσέριν

Πράσινοι: Χριστογεώργος, Κώτσιρας, Τσόκαι, Κρυπαράκος, Χουάνκαρ, Πούγγουρας

Πορτοκαλί: Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Σάντσες, Μπερνάρντ, Κουρμπέλης

Στους ημιτελικούς οι «μπλε» νίκησαν 3-2 και 4-1 τους «μαύρους» και προκρίθηκαν στον τελικό εκεί που αντιμετώπισαν τους “πορτοκαλί” οι οποίοι επικράτησαν 2-1 των “πράσινων” στο πρώτο ματς και ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο δεύτερο.

Στον τελικό, οι «πορτοκαλί» είδαν, λοιπόν, τον Μπερνάρ να σκοράρει δυο φορές, μια με ωραίο πλασέ – χάδι έπειτα από κοντρόλ με το στήθος και άλλη μια με πλασέ διαγώνιο. Ο Βραζιλιάνος με αυτόν τον τρόπο χάρισε την πρωτιά στην ομάδα του, επικρατώντας 2-1 των «μπλε», που είχαν ανοίξει το σκορ με τον Καμπετσή.

Πέρα από τον Βραζιλιάνο, η φάση για highlight ήταν του Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ με σουτ-φωτοβολίδα, το οποίο άφησε άναυδο τον Μπρινιόλι!

Η ατάκα του Κόντη στον Μπερνάρ και τα πειράγματα

Ο Μπερνάρ σκόραρε τα δυο τέρματα στον τελικό, όπως αναφέραμε και παραπάνω και διόρθωσε το λάθος του στο πρώτο των μπλε, όταν άθελά του έδωσε την μπάλα στον σκόρερ Καμπετσή. Ο Χρήστος Κόντης είχε διάθεση για πειράγματα στον Βραζιλιάνο άσο και του έδωσε συγχαρητήρια τόσο για τα γκολ, όσο και για την… ασίστ σε αντίπαλο. «Μπράβο Μπένι, έβαλες τρία γκολ και έδωσες μια ασίστ. Στους… άλλους», είπε στον βιρτουόζο μέσο ο Κόντης για να προκαλέσει τον γέλιο τόσο του Μπερνάρ, όσο και των συμπαικτών του.

*Οι Παλάσιος, Βέρμπιτς ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Ιωαννίδης έκανε γυμναστήριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ