ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Διαφορετική η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο»

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξήγησε πως και που σκοπεύει να δουλέψει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στο διάστημα της χειμερινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Πάφο.

Δεσύλλας: «Διαφορετική η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο»

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει από σήμερα ο Παναθηναϊκός όπως σημείωσε ο Διονύσης Δεσύλλας, καταγράφοντας και το που θα πέσει το βάρος.

«Είχαν καιρό να δουν την ομάδα οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην Κύπρο, είχαν μια λαχτάρα. Τους μίλησε και ο Κουρμπέλης, τους ευχαρίστησε ως αρχηγός. Από σήμερα πάμε σε ρυθμούς κανονικούς, το πρωί είχε προπόνηση, το ίδιο και το απόγευμα. Θα είναι διαφορετική η προετοιμασία βέβαια, αλλιώς δουλεύεις το καλοκαίρι. Θα δουλέψει πάνω σε κάποια τακτικά κομμάτια που θέλει να διορθώσει ο Γιοβάνοβιτς», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» επεσήμανε ότι οι συζητήσεις στο «στρατόπεδο» των «πράσινων» με τους παίκτες για τις ανανεώσεις είναι σε εξέλιξη εδώ και αρκετό διάστημα, με τον Ρούμπεν Πέρεθ να προηγείται χρονικά για να υπογράψει.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου 10.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, μιλώντας για τις μεταγραφές που θα κάνει ο Παναθηναϊκός, ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε ότι δεν θα υπάρξει κάτι στο άμεσο διάστημα, παρότι δεδομένα θα υπάρξει ενίσχυση με δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές.

loading...