ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Panathinaikos24 TV LIVE: “Η πράσινη τρέλα στην Κύπρο για τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς”! (vid)

Όλα όσα συζητήθηκαν στην εκπομπή του Pantathinaikos24.gr από την Κύπρο με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη και Δεσύλλα.

Panathinaikos24 TV LIVE:

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κύπρο για την μίνι προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης της σεζόν και εκεί βρίσκεται και το Panathinaikos24.gr.

Τάσος Νικολογιάννης, Κώστας Μανωλιουδάκης και Διονύσης Δεσύλλας για περίπου μία ώρα συζήτησαν για τα όσα έγιναν την πρώτη μέρα στην Πάφο,μετέφεραν το κλίμα που επικρατεί για το τριφύλλι στο Νησί της Αφροδίτης ενώ αναφέρθηκαν και στα φιλικά που θα δώσει η ομάδα τις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, έδειξαν και βίντεο στο κοινό από τα όσα έγιναν στην προπόνηση, αλλά και στη χθεσινή υποδοχή από τους φιλάθλους της ομάδας.

Δείτε ξανά την εκπομπή:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE