ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Παναθηναϊκός: Τελειώματα, πρώτο δίτερμα και εντολές Γιοβάνοβιτς για συνοχή και πίεση! (vid)

Τελειώματα και δίτερμα περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού στην Κύπρο. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Τελειώματα, πρώτο δίτερμα και εντολές Γιοβάνοβιτς για συνοχή και πίεση! (vid)

Τελειώματα και δίτερμα περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού στην Κύπρο. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Η δεύτερη ημέρα παραμονής του Παναθηναϊκού στην Κύπρο ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Πέγειας. Οι “πράσινοι”, μετά το πρωινό τουρνουά, δούλεψαν στα τελειώματα και στη σωστή ανάπτυξη και πίεση μέσω διτέρματος.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές πήραν θέση για… εκτέλεση στον τερματοφύλακα, έπειτα από σέντρες από τα πλάγια. Η εντολή ήταν οι τρεις ποδοσφαιριστές στην περιοχή να κάνουν διαφορετικές μα και σωστές κινήσεις για να βγει σωστά το τελείωμα. Από αριστερά σέντρα έβγαζαν οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ και Κυριόπουλος και από δεξιά οι Κώτσιρας, Βαγιαννίδης και Σάντσες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε σωστές κινήσεις και καλά τελειώματα και μοίρασε αρκετά “μπράβο” όταν τα έβλεπε από τους ποδοσφαιριστές του.

Το δίτερμα που ακολούθησε ήταν στο μισό γήπεδο. Σε αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζητούσε σωστό build up και πίεση από τη μια και από την άλλη ομάδα, αντιστοίχως. Ο Σέρβος προπονητής έδινε εντολές στους παίκτες για ορθολογικό τρόπο παιχνιδιού και ζητούσε όταν η μια ομάδα αναπτύσσεται με τρεις παίκτες, να πιέζουν από την άλλη τρεις. Επίσης, εξηγούσε στους ποδοσφαιριστές το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει συνοχή και ομαδικότητα κι αυτό επιτυγχάνεται με τη σωστή αντίληψη όλων στο γήπεδο. Χαρακτηριστικά, ο Σέρβος ανέφερε πολλές φορές στους παίκτες: “Να σκέφτεστε πάντα την κίνηση του συμπαίκτη σας”. Είναι κάτι στο οποίο επέμενε, προκειμένου να υπάρχει σωστή εφαρμογή του σχεδίου επί… χόρτου.

Οι ομάδες στο διπλό ήταν οι εξής:

Πορτοκαλί: Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης (Σιδεράς), Τσόκαϊ, Χουάνκαρ, Κυριόπουλος, Μπερνάρ, Βαγιαννίδης, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Μπλε: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάντσες, Μάγκνουσον, Σάρλια, Ρούμπεν, Τσέριν, Συμεωνίδης, Παλάσιος, Κρυπαράκος, Σπόραρ. Οι “μπλε” πήραν τη νίκη σκορ 3-2, χάρη στα γκολ των Τσέριν, Σπόραρ και Παλάσιος. Για τους “πορτοκαλί” και τα δυο τέρματα σημείωσε ο Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ